Nederlands

Wilt u ook partner worden?

We verwelkomen partners uit de hele wereld. Grote en kleine bedrijven in de toerisme sector, toegankelijkheidsorganisaties, reisbloggers. Partners hebben een speciale positie bij ons bedrijf omdat zij de officiële link naar 100% garantie op hoteltoegankelijkheid zijn.

Uw voordelen als partner

  • Uw reisorganisatie, gespecialiseerd in regionaal of nationaal toerisme in aangepast reizen, wordt gezien door internationale bezoekers van de website
  • Meer bezoekers op uw website en in uw regio
  • Uw (bedrijfs)naam wordt positief gewaardeerd als betrouwbaar en u als deskundige op het gebied van aangepast reizen
  • Wilt u met ons samenwerken, stuur ons dan een mail. We kijken ernaar uit!

Hoe werken wij?

De zelfstandige reiziger in een rolstoel, of de toerist met een visuele beperking staat soms voor een uitdaging, om een positieve term te gebruiken. Hij wil over de wereld reizen, de toeristische highlights bezoeken, een vlucht boeken en online goede deals vinden voor een overnachting in zijn favoriete hotel. Zonder afhankelijk te zijn, zonder letterlijk te worden gestopt door een trap, te kleine badkamers of ander ongemak. Maar waar vind je informatie over toegankelijk toerisme (accessible tourism) die betrouwbaar is?

Het regenwoud aan websites die informatie bieden over toegankelijke accomodaties en reizen is veel te groot om een weg erin te kunnen vinden die bij hem past. Wij bieden een plek aan waar je je favoriete hotel kunt vinden. Net als een grote lobby om te loungen, en veel kamers om te kiezen.

Hotelaccessibility.com respecteert de onafhankelijke reiziger in een rolstoel, of met visuele handicap, zeer. Hij heeft dezelfde ambities en dromen als het gaat om de wereld verkennen. Op Hotelaccessibility.com vind je links naar hotels overal ter wereld. En, we garanderen de toegankelijkheid in deze hotels. We hebben het namelijk zelf getest of een van onze lokale partners heeft dat gedaan.

Toegankelijkheid, wat betekent dat eigenlijk?

Toegankelijkheid is zo veelomvattend dat je nooit volledig kunt zijn in de beschrijving ervan. Wat wel mogelijk is, is ervoor te zorgen dat je de hoogst mogelijke standaard van service kunt aanbieden aan zoveel mogelijk mensen. En dat er een bepaalde minimum standaard vanzelfsprekend geregeld is. Toegankelijkheid kan heel persoonlijk zijn, net als ieders eigen smaak. Wij bepalen dat niet. Maar als veiligheid en onafhankelijkheid gegarandeerd is, doen wij zaken met je. In veel landen zijn er verschillende toegankelijkheidsstandaarden en niveaus. Maar een basis is er altijd.

Wij vinden het allerbelangrijkste dat – naast toegankelijke badkamers en vliegtuigen – het hotel van jouw keuze bewust omgaat met het aanbod van service aan alle hotelgasten. Bewustwording is altijd de eerste stap op de weg naar verandering en verbetering.

We zijn trots dat we samenwerken met hotels, partners en reizigers. Laten we de wereld rond reizen. Samen. Sluit je aan bij onze missie om meer bewustwording in de hospitality industry te creëren. Toegankelijk toerisme (Accessible tourism) is global business, het gaat iedereen aan.